Testen en tools voor coaching, hrm, werving & selectie, re-integratie en onderwijs

Professionele online software in een eigen portal voor inzicht in en begeleiding van cliënten, (aanstaande) medewerkers, leerlingen of studenten bij loopbaanbegeleiding, selectie, uitval, verzuim, studiekeuze en meer. Enkele kenmerken van ons systeem:

  • Uw eigen portal: organisatienaam.testcentrum.org  of schoolnaam.decaan.org
  • Een rapportagevoorzijde met uw logo
  • Tools: Opleidingenzoeker en Beroepenzoeker (= u vult de persoonstypering en competenties in en het systeem matcht met opleidingen en beroepen)
  • Ruim 20 testen op het gebied van persoonlijkheid, loopbaan en studie.

Vraag hieronder uw eigen proefaccount aan met 25 euro gratis testtegoed. Dit aanbod is bedoeld voor organisaties (grote èn kleine bedrijven en instellingen) en dus niet voor particulieren.
Binnen 1 of enkele dagen na uw aanvraag heeft u dan een kort telefonisch contact met onze klantenservice over de naam van uw portal en dergelijke. Daarna ontvangt u een inlogcode en € 25,- testtegoed op uw account zodat u diverse tests en het systeem kunt uitproberen.


Proefaccount voor organisaties aanvragen

Hierbij vraag ik als vertegenwoordiger van een organisatie een gratis en vrijblijvend proefaccount van Testcentrum Groei B.V. aan.
Ik geef toestemming aan Testcentrum Groei om persoonlijke gegevens te verwerken voor dit proefaccount.
Deze gegevens worden enkel door Testcentrum Groei gebruikt voor het proefaccount en worden dus niet aan derden verstrekt.

Naam*:
Functie*:
Organisatie*:
E-mail adres*:
Telefoonnummer*:
Uw opmerking of vraag:
Vul alstublieft in als beveiliging van het formulier, hartelijk bedankt!

* Verplicht