Testcentrum Groei B.V.

Testcentrum Groei B.V. is opgericht in 2012 in Zaltbommel en is ontstaan vanuit Onderwijsbureau Groei. Onderwijsbureau Groei is een onderwijsorganisatie die sinds 2001 onderwijsproducten ontwikkelt en onderwijs organiseert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Na vragen vanuit de Rijksoverheid en diverse gemeenten om tests te ontwikkelen en te publiceren, is er besloten om voor het publiceren en exploiteren van tests en dus dit online testplatform/testcentrum een aparte organisatorische eenheid op te richten: Testcentrum Groei B.V..

Missie

De missie van Testcentrum Groei B.V. is gebaseerd op de gedachte dat er veel mensen zijn die in hun huidige situatie (bijv. studerend, werkend, werkloos) niet al hun mogelijkheden overzien en/of gebruiken om het werk te doen waar ze goed in kunnen zijn en/of dat ze graag willen doen. Wij willen mensen ondersteunen in het verkrijgen van inzicht en in het nemen van de volgende stap in hun persoonlijke groei. We vinden dat iedereen het recht heeft om inzicht in haaar/zijn eigen persoon en mogelijkheden te krijgen en het recht heeft om te groeien in een beroep of als persoon. Wij willen dat iedereen de kans heeft om het beste uit zichzelf te halen.

Visie

Wij willen organisaties informatie en instrumenten bieden om hun cliënten en medewerkers inzicht te geven in hun persoonlijkheid, competenties, (beroeps)interesses en niveau van functioneren.
We willen particulieren informatie en instrumenten bieden om inzicht te krijgen in hun persoonlijkheid, competenties, (beroeps)interesses en niveau van functioneren.

Praktijk

We bieden via onze webapplicatie informatieve artikelen, tools en tests met rapportages die uitblinken door gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige vraagstellingen, op het gebied van opleiding, beroepskeuze, persoonlijkheid, competenties, intelligentie en meer.
Daarnaast brengen wij dienstverleners op het gebied van arbeid, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling en particulieren in contact met elkaar.

Zakelijke markt

De professional die werkt met het online testcentrum krijgt een helder en gebruiksvriendelijk account dat werkt met vooraf in te kopen testtegoed. De testrapportage wordt door testdeelnemers en testbegeleiders/professionals beleefd als toegankelijk en helder. Daarnaast biedt het account allerlei mogelijkheden om maatwerk af te leveren voor de professionele organisatie en voor de individuele testdeelnemer. Vraag eenvoudig een account aan op onze Startpagina Zakelijk.