Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor Testcentrum Groei één van de belangrijkste indicatoren waarmee we kunnen monitoren of we de juiste weg hebben gekozen om onze organisatiemissie te bereiken.

Om klanttevredenheid als indicator te gebruiken is klanttevredenheidsonderzoek nodig. En omdat niet elke klant op dezelfde wijze openstaat om hun ervaring en beleving te delen met ons, gebruiken we hiervoor verschillende manieren.

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek bij TestcentrumGroei B.V. vindt plaats op een aantal manieren:

  • Onze medewerkers zijn alert èn vragen actief door in klantgesprekken naar ervaringen, wensen en behoeften.
  • Klanten kunnen middels een webformulier doorlopend feedback geven.
  • We vragen periodiek aan onze klanten om een korte enquête in te vullen waarin zij naast een sterrenwaardering ook een review kunnen geven. Dit kan overigens dan ook anoniem; er is geen "tracking" op de enquête-hyperlinks
  • We vragen periodiek aan onze klanten of zij tips ter verbetering hebben of wensen met betrekking tot het testaanbod of functies in het testsysteem.
  • We peilen periodiek klant(groep)en over beoogde wijzigingen in het platform, ontwikkelingen in het testaanbod en dergelijke.

Er wordt door Testcentrum Groei overigens geen beloning voor het invullen van een positieve waardering of review gegeven.

Klanttevredenheid in sterren en cijfers

De sterrenwaardering die op de website staat vermeld bestaat uit 4 elementen:

  • Waardering van Testen en rapportages
  • Waardering van het Testsysteem
  • Waardering van de Klantenservice
  • Waardering van de Tarieven

Elk element kan een waardering van 1 tot 5 sterren krijgen in de enquête waarbij 1 de laagste waardering en 5 de hoogste waardering betreft. Op sommige webpagina's kan ervoor gekozen zijn om een gemiddelde waardering weer te geven. De gemiddelde klantwaardering in sterren wordt afgerond op halve sterren.
De gemiddelde klantwaardering kan ook een vertaling zijn naar een cijfer:
1 ster: cijfer 2,  2 sterren: cijfer 4, 3 sterren: cijfer 6, 4 sterren: cijfer 8 en 5 sterren: cijfer 10.
De gemiddelde klantwaardering in een cijfer wordt afgerond op 1 decimaal.

Klanttevredenheid in woorden: reviews

Naast de metingen op een 5 punt-schaal (5 sterren) kunnen klanten dus ook een tekst-review plaatsen. Daarvoor hebben we altijd een naam en e-mailadres nodig. Het plaatsen van anonieme reviews in niet mogelijk.

Heeft u vragen of wensen, bel dan gerust naar 085 2500470. U kunt ook een bericht sturen naar info@testcentrumgroei.nl