Testen en tools gebruiken èn nieuwe klanten werven?

We leggen hieronder uit hoe u als coach ons systeem optimaal kunt benutten om uw coaching te vergemakkelijken en professionaliseren.

Zelfinzicht en gespreksvoer door testen

In uw account kunt u als coach uw cliënten uitnodigen voor allerlei testen op het gebied van loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling. De wetenschappelijk gefundeerde tests met mooie rapportages bieden veel inzicht en gespreksvoer in een coachingstraject en zijn beschikbaar bij elk abonnement.

Extra’s: Vanaf het LIGHT abonnement (zie Tarieven) kunt u uw logo op de voorzijde van de testrapportage laten zetten, kunt u  testuitslagen van meerdere testafnames bundelen in 1 testrapportage en kunt u eigen tekst toevoegen in de testrapportages.

Matchen met opleidingen, beroepen en vacatures

Vanaf het LIGHT abonnement zijn er diverse tools beschikbaar.  Zo kunt u met uw cliënt de testuitslagen van hun beroepskeuzetest (of studiekeuzetest), competentietest en drijfverentest invullen in de tools. Dankzij slimme algoritmen laten de tools dan niet enkel passende opleidingen of beroepen zien maar zelfs actuele vacatures.
Het resultaat is dat er naast inzicht door de testuitslagen ook echt een verbinding met de arbeidsmarkt wordt gemaakt die samen met de cliënt kan worden besproken en onderzocht. Om die reden vinden veel coaches onze (tests en) tools een uitstekende aanvulling op bestaande coachingsmethodieken.

  • Opleidingenzoeker: Matchingstool o.b.v. persoonlijkheidsprofiel en/of competentieprofiel met studies inclusief filter voor opleidingsniveau en arbeidsmarktsector
  • Beroepenzoeker: Matchingstool o.b.v. persoonlijkheidsprofiel en/of competentieprofiel met beroepen en vacatures inclusief filter voor opleidingsniveau en arbeidsmarktsector

Professionele uitstraling met een eigen portal

Al vanaf het LIGHT abonnement heeft u als coach een eigen portal: uwbedrijfsnaam.testcentrum.org.

Omdat uw portal uw eigen bedrijfsnaam in het internetadres (url) heeft èn uw eigen logo weergeeft, oogt dit portal professioneel en is het een “digitaal visitekaartje” van uw coachingsbedrijf.

Daarnaast heeft het portal een inlogfunctie,  registratiefunctie en wachtwoord vernieuw-functie, èn is er ruimte voor een grote bedrijfsfoto en eigen tekst om uw bedrijf te introduceren en/of nieuwe cliënten te werven. Bijvoorbeeld:
“Registreer je hieronder vrijblijvend voor een gratis oriëntatiegesprek”

Nieuwe klanten werven (leads genereren)

Veel coaches gebruiken het portal voor zogenaamde leadgeneratie: informatie verzamelen van potentiële cliënten. Deze coaches verwijzen potentiële klanten naar het portal via Facebook, Instagram, LinkedIn of elders om zo potentiële cliënten zich te laten registreren op het portal.

Na registratie krijgt u als coach een email bericht van ons systeem over de nieuwe registratie, waarna u contact kunt opnemen voor verdere afspraken.

Wij helpen u graag met het inrichten van het portal naar uw wensen.

Systeem

In het kort leggen hieronder graag uit hoe het systeem werkt:

  1. U bestelt testtegoed in het account.
  2. U kunt uw cliënt uitnodigen voor diverse testafnames
  3. Uw cliënt ontvangt een testuitnodiging per e-mail
  4. Uw cliënt doet de test.
  5. U krijgt een melding als de test afgerond is.
  6. De rapportage is beschikbaar in uw account.

Informatie over de verschillende abonnementen en de “extra’s” kunt u lezen bij Tarieven

Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact op als u nog vragen heeft of vraag direct een proefaccount aan via de knop hieronder.

T : 085 2500470
E : info@testcentrumgroei.nl